Een kijkje bij de bovenbouw...

Groep 5B
Groep 5B werkt tijdens de crea rondom de prehistorie. Pas op voor de kudde mammoeten!!!

Groep 5C

Op donderdag 7 november was het nationaal schoolontbijt. Wij hebben gezellig met de klas ontbeten in onze pyjama!

Groep 4C
In groep 4 zijn we herfstschilderijen aan het maken. Je onderarm en hand zijn de stam van de boom en daarna
met wattenstaafjes de vallende bladeren schilderen.

De kinderen krijgen 5 weken op rij les in het bespelen van een blaasinstrument (bugel) of een slaginstrument:

Groep 4B
Groep 4B is aan het oefenen met de keersommen. De keersom van 10 lukt al aardig! Met een bordspel en bingokaart rekenen ze de keersommen uit en vullen ze hun kaart in. Wie o wie heeft als eerste zijn kaart vol? Het was erg spannend en leerzaam.
Wat een knappe kinderen al!

In groep 4A hebben we geleerd wat een meter is. De kinderen hebben elkaar op volgorde van grootte gezet.
Het was erg leerzaam!