Een kijkje bij de onderbouw...

Groep 1/2F
Wij zijn de afgelopen weken al erg goed bezig geweest met het thema 'de deur'. We hebben een wandeling gemaakt door de wijk van de school om allemaal verschillende deuren te bekijken. Ook zijn we samen bezig geweest met het ontwerpen van een deur en dit ontwerp staat nu écht in onze klas. Wat een harde werkers!

Groep 1/2C

Tijdens de kinderboekenweek 2020 reizen we terug in de tijd. Wij gaan terug naar de tijd van kastelen, ridders en jonkvrouwen.
We openen dit thema met een toneelstuk door gespeeld door de leerkrachten.

Thema ridders en jonkvrouwen, verkleden en samen spelen.

Groep 1/2B
Op de speelplaats van locatie nummer 9 hebben de kinderen van groep 1/2B de afgelopen week fijn samen gespeeld
en heerlijk kunnen genieten op één van de laatste zomerse dagen van 2020.

Groep 1/2A

Wat een gezellige start van het nieuwe schooljaar! De kinderen in groep 1/2A zijn fijn aan het spelen tijdens de speel/werkles. De kinderen van groep 1/2A spelen ook bij juf Ineke in groep 1/2B en andersom. Dit doen ze maar al te graag!