?
Middenbouw

Op 7 november deden we mee aan het nationaal schoolontbijt en op 22 november gingen we naar het kasteel van Sinterklaas.

Glow in de groepen 4

Groep 4B: Monsters glowen in the dark
 Na enthousiast samenwerken (lees: plannen, overleggen en onderhandelen) konden de monsterwerken tentoongesteld
worden op een druk bezochte inloopavond. En nu volop in de ban van de naderende decembermaand. Gezellig!

Leeswerkles in groep 3C
In groep 3C hebben wij bijna elke dag een leeswerkles. De kinderen werken dan steeds 10 minuten aan een leesactiviteit.
Als de tijd om is gaan ze naar een nieuw werkje. Totdat ze alle activiteiten gehad hebben. Er wordt hard gewerkt!

Glow inloopavond
De kinderen van de groepen 3 maakten een filmpje met blacklight

Lees-werkles in groep 3B
In groep 3B zijn we bezig met de `lees-werkles`. We werken in groepjes aan verschillende opdrachten en draaien steeds door.
Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om soms nog even te spelen samen.

in het ringboekje. Wat zijn we allemaal trots op wat we al geleerd hebben!
We zijn fijn gestart in groep 3. Iedere ochtend beginnen we met veilig leren lezen. Hier oefenen we in tweetallen