?
Middenbouw

Een kijkje in groep 3C
Afgelopen week hadden we een les midgetgolf van Jibb, we hebben gerekend in nieuwe rekenboekjes die twee kanten hebben
en we deden een ontspanningsdansje.

Groep 4C
In groep 4C hebben we vanmorgen een pinguïn gekleid. Je mocht kiezen of je 1 pinguïn wilde kleien of zelfs een hele familie.
Ze zijn nu al prachtig geworden!
Sommige kinderen gaven de pinguïn een mutsje en een sjaal of een slee. In de volgende les gaan we ze beschilderen en maken we een ijsschots van piepschuim. Dan worden ze nóg mooier!

Kerstviering in groep 3A
In groep 3A is hard gewerkt om het eindejaarsfeest heel gezellig te maken. Er werden mooie sterren geknutseld, en 's avonds werden er veel heerlijke hapjes binnen gebracht. De sfeer op donderdagavond tijdens het eindjaarsbuffet was feestelijk.
We hebben ervan genoten!

Eindejaarscrea
De gezellige maand december is al bijna op de helft, dit betekent dat het weer tijd was voor de eindejaarscrea. In de groepen 3, 4 en 5 werden verschillende creatieve activiteiten aangeboden. De kinderen konden zelf kiezen voor welke activiteit ze gingen. Hieronder een foto van onze groep 5B. De kinderen laten trots zien wat ze hebben gemaakt bij de activiteit!
Groetjes groep 5B.

In de afgelopen periode hebben we met groep 5A een mooie dans gemaakt op ‘Zie ginds komt de stoomboot’. We gaan deze dans nog omvormen naar Çan’t stop the Feeling’ van Justin Timberlake. Bij de weekviering laten we het een keer zien.
De surprisedag op 5 december was heel bijzonder. De kinderen (en ouders) hadden echt enorm hun best gedaan om elkaar met iets moois te verrassen. We hebben alle surprises op de trap uitgestald om er een mooie foto van te kunnen maken.

Op 7 november deden we mee aan het nationaal schoolontbijt en op 22 november gingen we naar het kasteel van Sinterklaas.

Glow in de groepen 4

Groep 4B: Monsters glowen in the dark
 Na enthousiast samenwerken (lees: plannen, overleggen en onderhandelen) konden de monsterwerken tentoongesteld
worden op een druk bezochte inloopavond. En nu volop in de ban van de naderende decembermaand. Gezellig!

Leeswerkles in groep 3C
In groep 3C hebben wij bijna elke dag een leeswerkles. De kinderen werken dan steeds 10 minuten aan een leesactiviteit.
Als de tijd om is gaan ze naar een nieuw werkje. Totdat ze alle activiteiten gehad hebben. Er wordt hard gewerkt!

Glow inloopavond
De kinderen van de groepen 3 maakten een filmpje met blacklight

Lees-werkles in groep 3B
In groep 3B zijn we bezig met de `lees-werkles`. We werken in groepjes aan verschillende opdrachten en draaien steeds door.
Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om soms nog even te spelen samen.

in het ringboekje. Wat zijn we allemaal trots op wat we al geleerd hebben!
We zijn fijn gestart in groep 3. Iedere ochtend beginnen we met veilig leren lezen. Hier oefenen we in tweetallen