Een kijkje bij de kleuters..

Knutseldefrutsel in groep 1/2C

Rots & Water in de Schakelklas

In de schakelklas zijn we natuurlijk vooral bezig met nieuwe woorden leren, praten, verhaaltjes maken en met elkaar in de
huishoek spelen waar we alle woorden weer kunnen oefenen. Maar het is ook belangrijk dat we weten hoe we ‘nee’ moeten zeggen, stevig kunnen staan en leren om te focussen. Dit leren we bij Rots & Water: we beginnen met de groet:
Rots (vuist maken en op je hart leggen:) ik ben sterk
Water ( open hand over de vuist leggen) ik kan vrienden maken
Daarna maken we een buiging en zeggen we: respect (ik zal luisteren, opletten en niemand pijn doen). De oefeningen die we doen zie je op de foto’s: stevig staan, stop zeggen met vlammende ogen, emoties leren ‘lezen’, je laten leiden door een ander en nog veel meer. Op het einde gaan we altijd op onze matjes liggen en terwijl we goed ademen met de buik, luisteren we naar muziek en een verhaal.
We gaan daarna weer uitgerust terug naar de klas.

Sinterklaas in groep 1/2B
We hebben de afgelopen weken hard gewerkt rondom het thema Sinterklaas. Hierbij nog enkele leuke foto’s van deze periode.

Er wordt hard gewerkt in groep 1/2A
De afgelopen weken hebben we in de klas hard gewerkt over het thema 'Sinterklaas'! We hebben gebouwd,
letters geschreven, geknutseld, in de speelzaal kunstjes geoefend en nog veel meer! Het is een spannende tijd geweest.

Pepernoten bakken in groep 1/2F
Groep 1/2C
Sinterklaas kriebels in groep 1/2C!

Schrijfdans in groep 1/2C

Met ondersteuning van een versje maken een mooi schrijfdanspietje.

Groep 7 komt gezellig voorlezen in groep 1/2D!

Groep 1/2B

Wij hebben dit schooljaar al hard gewerkt en lekker kunnen genieten van het mooie weer!

Groep 1/2A
De eerst twee weken van het nieuwe schooljaar zitten erop! We hebben de nieuwe kinderen leren kennen in onze groep.
Welkom Bodhi, Liv, Ahmad, Thijs, Floor, Lieke, Nora en Noëmi! Ook hebben we al veel regels en afspraken geleerd en hebben
we al gezellig samen gespeeld en gezongen. In de speelzaal hebben we al fijn geklauterd en spelletjes gedaan.
Groetjes, groep 1/2A!